пʼятниця, 07 вересня 2007 07:09

Спіймали двох банківських грабіжників

Міліція у місті Краматорську Донецької області затримала двох чоловіків, яких підозрюють у пограбуванні трьох банків. Грабували так само, як і київські злодії — прикривали лице бейсболками та погрожували касирам зброєю.

— Одному чоловікові 32 роки, інший на рік старший, — кажуть у міському відділі міліції. — Старший уже сидів за зберігання зброї. У нього є дружина та син-школяр. Любив пограти на автоматах, заліз у борги. Через це й вирішив пограбувати банк.

Торік у вересні чоловіки вперше пограбували Ощадбанк. Кажуть, вони місяць готувалися. Біля відділення банку завжди сиділи місцеві тітоньки. Щоб позбутися свідків, за день до справи грабіжники облили лавку автомобільним маслом. Тоді їм вдалося винести лише 883 грн.

Через два місяці вони знову напали на ту ж саму філію. Тоді поранили касирку та ще одну працівницю відділення. Забрали 2 тис. 600 грн і 5 тис. російських рублів. Останній наліт зловмисники скоїли 6 липня цього року на відділення "ПриватБанку". Забрали майже 8 тис. грн та $1 тис.

— Ми склали фотороботи грабіжників, — розповідають у міліції. — Один чоловік і повідомив, що його сусід схожий на підозрюваного. У нього вдома знайшли пістолет.

Нині чоловікам загрожує від 8 до 15 років ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Спіймали двох банківських грабіжників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі