вівторок, 19 лютого 2008 07:07

Софія Ротару десять днів відпочивала у Трускавці

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Софія Ротару на святкуванні 70-річчя футбольного клубу ”Шахтар” у серпні минулого року. Сфотографувати співачку на курорті не вдалося
Софія Ротару на святкуванні 70-річчя футбольного клубу ”Шахтар” у серпні минулого року. Сфотографувати співачку на курорті не вдалося

Народна артистка України 60-річна Софія Ротару десять днів відпочивала в санаторії "Ріксос-Прикарпаття" у Трускавці Львівської області. До міста-курорту співачка приїхала з 20-річною Настею, донькою своєї сестри Ауріки.

— Торік Софія Михайлівна вже була в "Ріксосі", — каже концертний директор Ротару в Україні Ігор Курильов, 53 роки. — Цього року вагалася, куди їхати — до Німеччини чи Трускавця. Але вирішила-таки у Прикарпаття.

Перед цим співачка потрапила в аварію поблизу Львова.  Обійшлося без травм.

— Останнім часом пишуть, що в Софії Михайлівни хворі нирки й у Трускавці їй мали робити операцію. Це неправда, — запевняє Курильов.

Санаторій "Ріксос-Прикарпаття" відкрився у вересні 2005-го. Дев"ятиповерхова будівля на 370 номерів розташована на околиці Трускавця. Вікна кімнат виходять на вкриті лісом гори. Біля входу на територію на флагштоках висять прапори Німеччини, Італії й Північного Кіпру. Розповідати про своїх клієнтів працівники санаторію відмовляються.

— Ми хочемо, щоб наші гості приїжджали до нас знову. Тому нічого про їхнє перебування тут не розголошуємо, — зауважує заступник гендиректора Наталія Семенова, 51 рік.

— Тут різні люди бувають, — каже охоронець. — Приїжджають у машинах із темними вікнами, навіть не бачиш, хто це.

У санаторії працює клініко-діагностична лабораторія, відділення променевої діагностики, фізіотерапевтичне.

Доба в "Ріксосі" коштує від 815 до 5100 грн. Ротару мешкала в "люксі" за 2750 грн. У фойє стоїть товстий альбом, де вклеєні фотографії гостей. Біля будинку позує лідер гурту "Океан Ельзи", нині народний депутат Святослав Вакарчук. На іншому фото — співачка Ані Лорак. Перший президент України Леонід Кравчук сфотографований із власником футбольного клубу "Карпати" Петром Димінським.

— "Ріксос" популярний серед зірок естради, — говорить заступник мера Трускавця Олег Блажівський. — Тут найкраще обладнання, місцина тиха. Ані Лорак по кілька разів на рік буває. Виступає перед гостями, заодно й водичку п"є. Також популярні санаторії "Карпати" і "Кришталевий палац".

— Політики зупиняються у "Кришталевому палаці" — це відомчий санаторій Кабміну, — каже місцева жителька Ірина Циган. — Ще до помаранчевої революції тут відпочивав Леонід Кучма. Він прогулювався центральним парком міста у спортивному костюмі, купував квіти й роздавав їх жінкам, яких зустрічав.

Зараз ви читаєте новину «Софія Ротару десять днів відпочивала у Трускавці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі