пʼятниця, 17 березня 2017 05:05

Школярам вручили грамоти з російським прапором

Грамоти із зображенням російського прапора отримали учні Івано-Франківського ліцею №23. Школярі взяли участь в інтелектуальній грі, де відповідали на запитання про різні професії. Змагання організував місцевий Центр зай­нятості.

— Грамоти отримали наприкінці змагань. Коли побачив їх дизайн — не міг очам повірити. У верхньому кутку зображений російський триколор на дзвіночку, — говорить заступник директора з виховної роботи Олександр Кочинаш, 52 роки. — Це серйозний ляп. А в центрі зайнятості відказали: подумаєш, не догледіли. Крім того, в цих грамотах є ще купа інших помилок. Вони наполовину менші, ніж звичайні.

Раніше таких прецедентів у нашому регіоні не було. Державна установа повинна відстоювати державницьку політику навіть у дрібницях. Соромно ще й тому, бо в нашій школі вчився загиблий на Майдані Роман Гурик.

Шаблон грамоти знайшли в інтернеті і роздрукували на принтері. Не звернули увагу на його зовнішній вигляд, кажуть у Центрі зайнятості. Грамоти замінили на нові.

Зараз ви читаєте новину «Школярам вручили грамоти з російським прапором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі