субота, 12 січня 2008 07:08

Син старости поцупив із церкви 4000 гривень

Напередодні Різдва священик із села Полапи Любомльського району на Волині помітив, що з храму зникли гроші. Їх прихожани збирали на придбання іконостасу. Валіза, де зберігалася половина потрібної суми — 25 тис. грн — була відчиненою. У кожній пачці бракувало купюр.

Любомльські правоохоронці встановили, що за годину до Нового року в церкві побував 17-річний Микола Дрозд. Хлопець узяв ключі в батька — церковного старости Володимира Дрозда. Думав, що нестачу священик не помітить. Тієї ж ночі поклав ключі на місце.

— Хлопчина встиг потратити 1700 гривень — купував продукти до свята, шампанське, — каже Петро Широчук, 32 роки, начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Любомльського райвідділу міліції. — Він знав, де зберігаються гроші, бо допомагав батькові прибирати в храмі. Затримали хлопця в селі, він нікуди не виїздив. Поки що вирішуємо питання про порушення кримінальної справи.

Микола Дрозд ніколи не мав проблем із законом. Хлопець навчається на першому курсі Любомльського профтехнічного ліцею. Батьки виховують п"ятьох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Син старости поцупив із церкви 4000 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі