вівторок, 16 вересня 2008 07:07

Син Михайла Поплавського в реанімації

Син українського співака та ректора Національного університету культури і мистецтв Михайла Поплавського Олександр, 26 років, потрапив у аварію в Одесі.

У п"ятницю приблизно о 7.00 джип БМВ Х5 врізався в придорожній стовп у міському районі Великий Фонтан. Удар прийшовся на правий бік машини — між передніми та задніми дверцятами.

Одним із пасажирів на задньому сидінні був Олександр. Керував авто 40-річний громадянин Туркменістану. Він відбувся незначними ушкодженнями, а Поплавський та ще один пасажир, 23 роки, потрапили в реанімацію.

— Основна причина ДТП — перевищення швидкості, — кажуть в обласному управлінні ДАІ. Водій БМВ не впорався із керуванням на вузькій дорозі із поганим асфальтом, виїхав на бордюр і врізався в стовп. Той зламався, але не впав — залишився висіти на електроопорах. У БМВ зігнуті в салон задні праві дверцята, дах і поріг. Пасажири були не пристебнуті ременями безпеки.

За чутками, у джипі разом із сином Михайла Поплавського був і син міністра оборони Дмитро Єхануров. Офіційно в Державтоінспекції цю інформацію не підтверджують. Спростували це й в облуправлінні міліції. Сказали, із сином Поплавського син Єханурова не їхав.

У прес-службі Поплавського "ГПУ" повідомили, що Олександр був пасажиром автомобіля, і що батько терміново виїхав до сина.

Біля 11-ї міської лікарні — приблизно із десяток машин із київськими номерами. Батько — біля сина в палаті. За словами лікарів, стан потерпілих стабільно тяжкий. Нині вирішують, чи можна перевезти Олександра до столиці.

Поплавський-молодший цього року закінчив факультет менеджменту в столичному університеті культури і мистецтв.

Зараз ви читаєте новину «Син Михайла Поплавського в реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі