середа, 03 листопада 2010 00:26

Сестра Ющенка програла вибори "регіоналу"

58-річна Ніна Левченко, троюрідна сестра екс-президента Віктора Ющенка, вже не сільський голова Хоружівки на Сумщині.

На місцевих виборах кандидатка від "Нашої України" поступилася вчителю фізкультури, "регіоналу" 53-річному Миколі Клименку. За нього односельчани віддали 253 голоси. За Ніну Левченко — 179. Останнє, третє місце зайняв  кандидат від "Батьківщини" 27-річний Віктор Бугаєнко. Він отримав 70 голосів.

— О четвертій ночі після виборів мені зателефонували й повідомили результат. Я дуже зрадів, — каже Микола Клименко. — Але роботу розпочну через 10–15 днів. У районі то ще результати офіційно не підрахували. Ми обійшли перед виборами 400 дворів. Селяни скаржаться на те, що клуб не працює, молоді ходити нікуди. І що літні люди покинуті, ніхто ними не займається. Ось ми найближчим часом зберемося і подумаємо, чим можемо їм допомогти. І клуб відновимо.

Ніна Левченко неохоче говорить про поразку.

— Виборча кампанія пройшла — і добре. Мене це вже не цікавить. Я зайняла друге місце, але про це говорити не хочу. Нікого ні з чим ще не вітала. Усе. Не маю часу, — різко каже вона і кидає слухавку.

Зараз ви читаєте новину «Сестра Ющенка програла вибори "регіоналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі