понеділок, 23 лютого 2009 18:00

Селян залишають без дороги

Жителів вулиці Спортивної села Драгово Хустського району Закарпаття залишили без дороги. Робітники дорожньої служби укріплюють береги річки Теребля. Вони кажуть: за генпланом там, де проходить вулиця, має бути дамба.

— Свою хату побудували тут у 2000 році, — скаржиться 30-річна Надія Поп. — Якщо вулицю перекриють, то ми лишимося відірваними від світу. Не дай Боже пожежа якась чи хтось захворіє — не буде куди машині під"їхати.

Уздовж вулиці за три роки мають побудувати 3,5 км дамби. На ці потреби з держбюджету виділили близько 11 млн грн. Окрім дороги, до цієї споруди відійде по 10 м людських городів.

— Решта жителів вулиці мають вихід на сусідню — Івана Франка, — каже сусідка Ніна Поп, 51 рік. — А ми з Надією взагалі лишимося наодинці з річкою. Просимо, щоб у село приїхала комісія і допомогла розібратися з проблемою.

— Згідно з проектом нова дорога пролягатиме по верху дамби, — пояснює заступник голови Хустської районної ради Павло Гвоздянський. — Але люди не хочуть цього зрозуміти. За тиждень до Драгова приїде проектувальник зі Львова. Він іще раз зробить заміри, щоб урахувати інтереси жителів.

Зараз ви читаєте новину «Селян залишають без дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі