вівторок, 02 лютого 2016 05:55

"Сашко заспокоював, що все минеться"

— Син після роботи промочив ноги і зліг вдома з простудою. Спочатку тільки кашляв. Мене насторожило, що немає нежиттю. Бо при застуді має бути. Та Сашко заспокоював, що все минеться, як завжди, — каже 55-річна Наталія Юріївна з Києва. Прізвища просить не називати.

Два дні в чоловіка трималась температура 38,5. Увечері різко підскочила.

— Сашко просто горів. "Швидка" відвезла його в лікарню. Мене запевнили, що все під контролем. Поставили крапельниці і стан стабілізувався. З ним не дозволили залишитися, відправили додому. Дали список ліків і сказали вранці принести, бо аптеки вже не працювали. З самого ранку прибігла у відділення з пакетиком таблеток. Назустріч вийшов смутний лікар зі словами: "Примите мои соболезнования. У Александра ночью резко подскочила температура и он умер".

Діагностували двосторонню пневмонію.

— Легені згоріли зсередини. А синові ж було тільки 29 років. Лікарі звинуватили мене, що пізно звернулася по допомогу. Та хіба ж я знала, що простуда може таке зробити? Не знаю, як тепер пояснити 4-річній онучці, що тата немає.

Зараз ви читаєте новину «"Сашко заспокоював, що все минеться"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі