середа, 16 травня 2007 07:02

Самогубця підірвав шість квартир

На другому поверсі п"ятиповерхівки у місті Таврійськ Новокаховського району Херсонщини вибухнув газ. Сталося це в неділю.

— Вибух зруйнував перекриття між другим і третім поверхами. Загалом у шести квартирах пошкоджені міжкімнатні перегородки та віконні рами, вилетіло скло. У зовнішній стіні будинку пішла тріщина завширшки 3–4 сантиметри, — розповідає інспектор Центру пропаганди МНС Херсонщини Андрій Осерський, 22 роки. — Мешканців пошкоджених квартир відселили до гуртожитків.

Інцидент стався через 27-річного Андрія Борисовича з квартири N8. Чоловік хотів учинити самогубство, надихавшись газу. Слідство з"ясовує причину вибуху. За попередньою версією, Андрій, відкривши крани, вирішив закурити.

— Він навіть залишив передсмертну записку. Просив вибачення у матері й писав, що далі так жити не може. Але чому хотів померти — не зазначив, — розповідає Осерський. — Сусіди запевняють, що чоловік був нормальним. Жив небідно.

Від вибуху постраждали двоє сусідів та перехожа. Зараз вони в лікарні. Сам Андрій отримав опіки 98 відсотків тіла. У понеділок він помер у реанімації

Зараз ви читаєте новину «Самогубця підірвав шість квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі