вівторок, 22 серпня 2006 18:20

Рух поїздів із Криму налагоджено

Автор: фото: УНІАН
  Пасажири в понеділок чекають потяга на залізничному вокзалі у Сімферополі
Пасажири в понеділок чекають потяга на залізничному вокзалі у Сімферополі

Рух 156 пасажирських потягів із Криму протягом останніх днів змінився через вибухи снарядів на артилерійських складах у Новобогданівці, що на Запоріжжі. У неділю і понеділок курортники, що поверталися додому, ночували на залізничних вокзалах у Сімферополі, Керчі, Феодосії та Севастополі.

На вокзалах залізничники організували підвіз питної води. На сімферопольському вокзалі встановили біотуалети. Пасажири годинами стояли у чергах біля кас, щоб переоформити квиток або повернути за нього гроші.

— Об"їзний шлях одноколійний, ним може рухатися до 30 потягів. Це гак майже у п"ятсот кілометрів. Ми не могли швидко організувати розвезення пасажирів, тому їм і довелося чекати на вокзалах, — розповідає прес-секретар Придніпровської залізниці 48-річний Сергій Павленко. — Ті пасажири, хто раніше пережив таку ситуацію, казали, що цього разу спокійніше. Мовляв, вони залишилися на вокзалах, а не поїхали під осколки.

За словами Павленка, пасажирів із Криму вивозили також швидкісними електричками, додатково причіпляли вагони до поїздів. Рух потягів за графіком відновили тільки у вівторок.

Зараз ви читаєте новину «Рух поїздів із Криму налагоджено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі