пʼятниця, 20 січня 2006 16:58

Різдвяні подарунки ліцеїстам

 

— Ти його вже бачив? А знаєш, що він цивільний? — спитав один юнак у формі кольору кави з молоком у другого. В актовому залі юридичного ліцею МВС вони чекали міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, 41 рік, і дружину президента Катерину Ющенко, 44 роки.

Поважних гостей у дворі ліцею зустрічали учні, архієпископ Львівщини та Галичини Августин та ректор академії МВС Євген Моісеєв. Першим приїхав міністр, за ним Катерина Ющенко. Після екскурсії по класах та коридорах ліцею для дітей загиблих міліціонерів гості зустрілися з учнями. Гостей посадили на сцені перед ліцеїстами. Ансамбль ліцею заспівав їм українських пісень і побажав удосталь хліба й сала в новому році.

— Можна зробити кар"єру не купуючи та не домовляючись про неї. Для цього потрібно просто бути людиною, і я — живий приклад цього, — повчав дітей Луценко. Згадав і про помаранчеву революцію. — Це, можливо, трішки політична історія, але вона є початком вашого світлого майбутнього.

Катерина Ющенко від свого фонду "Україна 3000" подарувала ліцею ікону XIX століття зі Сходу України, на якій зображена Свята Катерина. Вона порадила ліцеїстам 31 грудня написати всі свої плани на наступний рік.

Від Міністерства внутрішніх справ 147 учням подарували годинники та солодощі.

Зараз ви читаєте новину «Різдвяні подарунки ліцеїстам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі