вівторок, 13 січня 2009 18:19

Рабинович продав "Арсенал"

Вадим Рабинович, 55 років, вирішив позбутися вищолігового футбольного клубу "Арсенал". Він передав усі права на клуб людям, які представляють інтереси керівника групи "Приват" Ігоря Коломойського.

Нові господарі звільнили генерального директора "Арсеналу" Миколу Приймака, віце-президента Віктора Головка та клубного головбуха. Будуть кадрові зміни і в команді. Із "Дніпра" мають прийти захисник Богдан Шершун та півзахисник Ролан Гусєв.

Вадим Рабинович інформацію не коментує. Подейкують, що гравці "канонірів" не отримали зарплатню за два місяці. Рабинович порадив їм звернутися із цього питання до нових власників.

— У нас відпустка закінчується 15 січня, тому точну ситуацію про справи у клубі я не знаю, — каже "ГПУ" гравець "Арсеналу" Віталій Мандзюк, 22 роки. — Думаю, з боку Рабиновича буде некоректно направляти за торішньою зарплатою до нового керівництва. Мені він винен платню за місяць.

Якщо Коломойський справді купить "Арсенал", то оформити клуб на себе він не зможе. Закон забороняє володіти одночасно двома командами, які грають в одній лізі. Та не секрет, що в українському футболі такі випадки раніше були. Донецький "Металург" та алчевська "Сталь" належали Індустріальному союзу Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Рабинович продав "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі