середа, 03 лютого 2010 18:49

П"ятеро людей загинули в таксі

Автор: фото: УНІАН
  Розбиті й спалені два легковики та автобус ПАЗ на маріупольській Набережній у неділю зранку. Водії називають цю вулицю ”набережною смерті”
Розбиті й спалені два легковики та автобус ПАЗ на маріупольській Набережній у неділю зранку. Водії називають цю вулицю ”набережною смерті”

У Маріуполі Донецької області в аварії загинули п"ятеро. Згоріли дві автівки й автобус.

31 січня службовий автобус ПАЗ трамвайно-тролейбусного управління їхав вул. Набережною у напрямку мікрорайону Лівий берег. У ньому були водії та кондуктори. Таксист на "ланосі" намагався обігнати автобус. На слизькій дорозі авто винесло на зустрічну смугу. Нею їхало інше таксі — теж "ланос". О 4.15 машини зіткнулися, загорілися. Вогонь перекинувся і на автобус.

Водій ПАЗа Іван Рослік відчинив двері, випустив пасажирів. Кинувся з вогнегасником до палаючих автомобілів. У одному таксі було двоє людей, в іншому — четверо.

Свідки аварії кажуть, що з автівок вибрався один пасажир. 19-річний Нестор Чаленко благав:

— Спасите мою маму и бабушку, они остались в машине!

Його з травмами й опіками поклали до міської травматології. Стан середньої тяжкості. Лікарі кажуть, про загибель рідних Несторові не розповідали.

— Машини й автобус згоріли в момент. Упізнати тіла важко, — говорить Дарієл Аджуба з міського управління Міністерства надзвичайних ситуацій.

Причиною трагедії, за попередніми даними, стало перевищення швидкості. Гума на колесах автівок була "лисою" і літньою.

Місцеві називають цю вулицю в Маріуполі "набережною смерті".

— Постійно там трапляються аварії, — розповідає Віра Амброщук, 57 років. — Набережна пряма, житлових будинків немає. З одного боку — річка, з іншого — металургійний комбінат "Азовсталь". От водії й женуть.

У таксиста, який віз одного пасажира, офіційного замовлення на поїздку в той час нібито не було.

Зараз ви читаєте новину «П"ятеро людей загинули в таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі