вівторок, 15 липня 2008 07:12

П"яний донеччанин у трусах їздив на тракторі

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

21-річний донеччанин Ігор Ряскін минулого тижня на будівельному майданчику в Донецьку хотів викрасти трактор.

Близько дев"ятої вечора в Петровському районі міста чоловік напідпитку зайшов на будівельний майданчик, де стояв трактор із ковшем. Ряскін сів у нього, завів і почав копати землю. До того часу ніколи не водив подібної техніки.

— Колеги застали таку картину: двором їздить трактор, за кермом хлопець у плавках. За ним ганяється інженер, — розповідає Марк Ткаченко з управління Державної служби охорони Донеччини. — Той інженер таки наздогнав трактора й висмикнув бензопровід. Мотор зупинився, машина заглухла.

Ряскін був настільки п"яним, що нічого не розумів. Міліціонери доправили чоловіка до відділку. Довелося везти у трусах, бо не змогли знайти його одяг.

— Коли хлопець протверезів, розповів, що того дня відпочивав на ставку. Напився і пішов гуляти. Натрапив на будмайданчик із трактором, — каже Ткаченко. — Поїхав, потім якось розбив лобове скло. Через цей гуркіт його побачила бабуся-сторож і покликала інженера.

Зараз ви читаєте новину «П"яний донеччанин у трусах їздив на тракторі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі