четвер, 04 березня 2010 08:23

Прапорщик тричі стріляв у себе

Тричі стріляв у себе з пістолета Макарова прапорщик 39-річний Богдан Назаревич. У неділю, 28 лютого, його непритомного привезли до Збаразької районної лікарні на Тернопільщині.

Військовий ніс варту у виправній колонії у селі Добриводи Збаразького району. Близько 18.00 зачинився у приміщенні контрольно-пропускного пункту і тричі вистрелив собі в живіт і груди. Постріли почули колеги. Виламали двері. Сторонніх у кімнаті не було. Непритомний прапорщик лежав на підлозі. Поряд — службовий пістолет Макарова.

Богдана Назаревича відвезли в реанімацію.

— У пацієнта стан середньої важкості. Пошкоджені кишківник і легені. У лікарні пробуде щонайменше два тижні. Можливі ускладнення, — говорять у лікарні.

Торік у грудні він раптово знепритомнів

Цим випадком займається обласна прокуратура. Явних конфліктів у прапорщика з колегами не було. Кажуть, торік у грудні він раптово знепритомнів. Тому його вчинок пов"язують з якоюсь хворобою.

Назаревич одружений, має двох дітей. Родина живе у селі Іванчани Збаразького району, за 34 км від Тернополя. Там живуть 614 людей.

— Богдан спокійний і сім"янин хороший. Родина їхня благополучна. І друзів він має, і родичів багато. Алкоголем не зловживає. Але зараз такий час, що ніхто не знає, що в кого в голові, — каже сільський голова Петро Польовий, 34 роки.

Зараз ви читаєте новину «Прапорщик тричі стріляв у себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі