пʼятниця, 29 вересня 2017 07:15

Порошенку подякували за завершення АТО

"В ефірі екстрений випуск новин. Він увійшов в історію України як президент, який відкрив двері до країн Євросоюзу. Він став першим главою держави, який об'єднав увесь цивілізований світ навколо захисту України. Він почав реформи, на які не наважувався жоден політик за всі роки незалежності", — каже у відеозверненні дружина президента 55-річна Марина Порошенко 26 вересня.

Цього дня її чоловік святкує 52-й день народження. Дружина з дітьми записала вітання. Відео виставили у "Фейсбуку". На ньому старший син Олексій із дружиною Юлею поздоровляють батька на майдані Незалежності, молодший Михайло — на футбольному майданчику, доньки Євгенія та Олександра — за грою на піаніно й малюванням.

"Служити своїй країні, бути вірним ідеалам Революції гідності і вірити в європейське майбутнє України. Ось так коротко можна охарактеризувати життя Петра Порошенка", — говорить Марина.

"Зворушений такими теплими вітаннями. Дякую, що ви в мене є!" — відписав президент.

Відео за добу переглянули майже 600 тис. осіб.

Українці вітали Петра Порошенка у соцмережах.

"Пане президенте, вітаю вас із далекої Італії. Зробіть, будь ласка, так, щоб наші діти й жінки могли жити у своїй державі. Щоб були зарплата і пенсія, на які можна прожити, а не існувати. Щоб був мир в Україні, щоб народ не цурався своєї батьківщини", — пише Ольга Турчак.

"Увесь український ­народ щиро вдячний вам за все, що робите. Ви завершили АТО за лічені години. Наші солдати отримують по 1000 грн у день. Завдяки вам маємо високі зар­плати й гідне життя. Пенсіонери літають у Братиславу на каву й у Відень — на оперну виставу. Ви — взірець патріотизму. Продали свій бізнес в українському Криму, а також "5 канал" і фабрику в російському Липецьку", — вітає Віктор Трачук.

"Бажаю, щоб дружина Порошенка поїхала в Італію на заробітки, а його сини — служили в АТО. А він мав 1200 гривень пенсії й обслуговувався в українській лікарні", — додає Оксана Бекер.

"Сьогодні Петрові Олексійо­вичу — 52. Немає сенсу бажати те, що він має — достатку, особистого й сімейного благополуччя. Немає сенсу бажати мудрості — вже пізно. Або є — або ні. А ось здоров'я не завадило б. Адже президент живе в умовах постійного стресу. Тож здоров'я вам, Петре Олексійовичу", — написав політтехнолог Сергій Гайдай, 52 роки.

Зараз ви читаєте новину «Порошенку подякували за завершення АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі