вівторок, 21 травня 2019 06:31

Популярних професій навчають безкоштовно

В Україні почала працювати інтернет-платформа "Чьойзі". На ній фахівці популярних професій діляться знаннями. Допомагають визначитися з фахом.

— Наша робота над програмою онлайн-курсів буде максимально наближена до стаціонарного навчання і адаптована під кожного слухача, — говорить керівник проекту Олександр Павленко, 27 років. — Максимум практики та сучасних тенденцій.

На платформі доступні 10 курсів навчання. Зокрема, це спеціаліст із готельного бізнесу, народний депутат, адвокат, музичний/радіоредактор, журналіст, піар-фахівець, IT-фахівець, стиліст і проектний менеджер. Платформу поповнюватимуть іншими курсами. З'являться такі спеціальності, як режисер, актор, письменник, дизайнер одягу, графічний дизайнер і продюсер.

Крім безкоштовних, є також платні онлайн-курси. Можна пройти профорієнтаційний тест, консультацію з психологом щодо результатів тесту і з фахівцем, який допоможе вибрати професію.

Зараз ви читаєте новину «Популярних професій навчають безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі