понеділок, 26 січня 2009 18:02

Помер народний депутат Валерій Букаєв

 

Тиждень не дожив до 33-річчя народний депутат від Партії регіонів Валерій Букаєв. Хворів на рак. Лікувався в Німеччині, там і помер. Сьогодні, у вівторок, чоловіка поховають у Луганську. Без батька залишилися двоє дітей — 10-річний Данило та Марія, 6 років.

Народним депутатом Букаєв став 2007-го. У парламент пройшов за N101 від виборчого списку Партії регіонів. До цього його обирали депутатом Луганської облради.

Букаєва вважали одним із найвпливовіших бізнесменів Луганщини. Він торгував нафтопродуктами й обладнанням для шахт. Із 2006-го очолював наглядову раду "Партнер-Банку", був президентом Луганського футбольного клубу "Зоря".

Місяць тому Валерій Букаєв дав останнє інтерв"ю. Обіцяв ходити на всі ігри клубу й докласти максимум зусиль, щоб футболісти не відчули кризи.

У липні 2008-го деякі засоби масової інформації помилково опублікували замітки, що Букаєв помер. Тоді він саме лікувався від раку в Німеччині.

— От рік тому журналісти хотіли штучно "витягти" якусь сенсацію й накликали біду — надрукували, що Валерій помер. Як думаєте, приємно людині почути чи прочитати про власну смерть? — каже В"ячеслав Литвинов, 59 років, керівник секретаріату Луганської обласної організації Партії регіонів. — Останнім часом Валерій постійно перебував у лікарні. Шкода його. Був порядним як товариш, як професіонал, ніколи друга не підвів би. Нормальний, цивілізований був мужик. Футбол дуже любив, тому й став президентом клубу.

Зараз ви читаєте новину «Помер народний депутат Валерій Букаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі