вівторок, 12 березня 2013 06:00

Загинула онука головного архітектора Києва

Автор: фото з сайта www.glamurchik.tochka.net
  Оксана Гайвась впала з квадроцикла й ударилася головою
Оксана Гайвась впала з квадроцикла й ударилася головою

12 березня до Києва з єгипетського міста Хургада привезуть тіло актриси та художниці 35-річної Оксани Гайвась. Вона померла в понеділок у лікарні через тяжкі травми, отримані під час катання на квадроциклі.

— Це був нещасний випадок, — розповідає мати покійної 56-річна Тетяна Добровольська. — Оксана впала й дістала черепно-мозкову травму. Вона пролежала в комі три дні. Померла, так і не приходячи до тями. Думаю, в цьому винні лікарі. Не впевнена, що моїй доньці надали нормальну медичну допомогу. Коли вона впала, мені одразу ж подзвонили представники страхової компанії та сказали, що не будуть оплачувати лікування. Пояснили, що катання на квадроциклі — це екстремальний вид спорту, який не підпадає під страховий випадок. Коли дочки не стало, вони вимагали 4 тисячі доларів за доставку тіла. Друзі Оксани підняли скандал, і нам допомогло Міністерство закордонних справ. Посольство України в Єгипті безкоштовно доставить її тіло додому.

Оксана Гайвась — онука Анатолія Добровольського, який у 1950-х був головним архітектором столиці. Закінчила акторський факультет театрального університету ім. Карпенка-Карого. Малювала картини, знімалася в серіалах і рекламних роликах.

— Оксана ніколи не працювала в театрі, бо була вільним митцем, — говорить столичний музикант 41-річний Богдан Гловацький. — Ми познайомилися, коли їй було 15 років. Відтоді вона жила в середовищі талановитих людей, училася в них і підтримувала їхню творчість. Кілька разів була заміжня. Дітей не мала.

Оксану Гайвась поховають на Байковому кладовищі поряд із дідом.

Зараз ви читаєте новину «Загинула онука головного архітектора Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі