пʼятниця, 30 вересня 2011 04:45

Подорожчають квитки до Польші і Німеччини. Новини коротко

Від 11 грудня поїхати потягом до Польщі стане дорожче на 31%, до Німеччини — на 22%. Міністерство інфраструктури пояснює: залізниці цих країн установили додаткову плату за проїзд їхньою територією. На інші міжнародні маршрути квитки не подорожчають. Проїзд у купейному вагоні від Києва до Варшави зараз коштує 706 грн, буде 925. До Берліна поки що — 1426 грн, стане на 314 дорожчий.

Напис "Кат українського народу" з'явився на пам'ятнику Володимирові Леніну в місті Бердичів Житомирської області у ніч проти 26 вересня. Змивати його вранці комунальникам допомагали місцеві комуністи. Відшукати винних могла б допомогти камера зовнішнього відеоспостереження на будівлі міськвиконкому. Але вона працює у тестовому режимі.

Три ікони, що їх подарував екс-президент Леонід Кучма, вкрали з церкви у селі Чайкине Новгород-Сіверського району Чернігівщини. Настоятель ієрей Михайло побачив пошкоджений замок на дверях храму в середу. Точну годину крадіжки встановити не вдалося. У міліції кажуть, шукають поцуплене найкращі слідчі й оперативники.

Зараз ви читаєте новину «Подорожчають квитки до Польші і Німеччини. Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі