пʼятниця, 27 серпня 2010 01:42

Оробці заплатять за пологи більше 50 тисяч гривень

Народна депутатка від блоку НУ-НС 28-річна Олеся Оробець народила другу доньку — Еріку. Дитина з"явилася на світ 25 серпня в столичній приватній клініці "Ісіда". Пологи в цьому медичному закладі коштують 56 тис. 835 грн.

— Дуже втомилася й перенервувала. Хоча в парламенті часом буває важче, — каже Олеся Оробець після пологів.

Прес-секретар депутатки говорить, що вона поки що перебуває в реанімації, дитина почувається добре. Їх мають виписати в понеділок. На роботу Оробець планує вийти 7 вересня — на відкриття сесії.

— Це дуже приємна новина, — говорить 54-річний Вадим Карасьов,член Єдиного Центру, до якого належить Олеся Оробець. — Партія готувалася до цієї події. На останньому з"їзді ми підкреслювали, що не тільки дбаємо про майбутнє України, а й наближаємо його. Символічно, що народження дитини майже збіглося із Днем Незалежності. Від нас будуть і вітання, і подарунки.

У Оробець є старша 2-річна донька Софія. 20 серпня перед пологами депутатка влаштувала фотосесію з нею та чоловіком. Знімки виклала в інтернеті.

Нещодавно вдруге стала матір"ю "регіоналка" Олена Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «Оробці заплатять за пологи більше 50 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі