пʼятниця, 09 серпня 2013 07:30

Олександра Мельника загризли собаки

По обіді 5 серпня в райцентрі Маньківка Черкаської області поховали 4-річного Олександра Мельника. За два дні до цього його загризли сусідські пси.

Мельники живуть на вул. Пролетарській. Їх город межує з територією колишнього інкубатора, орендованою підприємцем 48-річним Володимиром Івановичем. Двір охороняли ротвейлер і німецька вівчарка, на тину висить відповідний застережний напис.

— Того дня мама Саші пішла зі старшими синами на базар, батько косив у дворі траву. Хлопчик грався із сусідським, 6-річним. Залізли до інкубатора, — розповідає 50-річний Сергій Скакун, селищний голова Маньківки. — Старший встиг утекти, а меншого собаки догнали. Батько був неподалік, але через шум газонокосарки нічого не чув.

Покусану дитину забрала "швидка". За 30 хв. Мельник помер.

— У той момент мене на базі не було. Але подзвонив племінник і розказав, — каже Володимир Іванович. — Коли я прилетів, у дворі було вже повно міліції. Увечері собак застрелили. Не знаю, що з ними сталося. Вони не чистокровні, на людей не нападали.

Мати хлопчика Світлана Мельник працює керівником гуртка в будинку дитячої творчості, батько Вадим — водій "Укртелекому". Виховують синів 16-річного Дмитра і Олега, 7 років.

— Сашу поховали біля моїх батьків, — каже 41-річна Світлана Мельник. — Підприємець поміг із похоронами. Претензій до нього ми не маємо. Саша був такий, що літав як метелик. Любив із людьми розмовляти, до всіх підходив і без проблем забалакував про все.

За вбивство з необережності відкрили кримінальне провадження. Підприємцеві загрожує до п'яти років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Мельника загризли собаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі