пʼятниця, 13 квітня 2007 07:09

Дуже короткі стрижки виходять з моди

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Одна з переможниць у категорії ”модний образ” на ХІ чемпіонаті з перукарського мистецтва, який відбувся в Києві 10–12 квітня. На подіум модель вийшла з перукаркою
Одна з переможниць у категорії ”модний образ” на ХІ чемпіонаті з перукарського мистецтва, який відбувся в Києві 10–12 квітня. На подіум модель вийшла з перукаркою

10–12 квітня у столичному виставковому комплексі "КиївЕкспоПлаза" 25 молодих перукарів показували своє вміння робити салонні жіночі та чоловічі стрижки. Їм виділили три з половиною години.

Відвідувачки крутяться біля 20-річного студента Київського вищого професійного училища сервісу та дизайну Ігоря Безсмертного.

— Молодой человек, сколько стоит у вас постричься? — запитує коротко стрижена жінка років під 50, яка прийшла з подружкою.

Хлопець відповідає, що лише вчиться і власного салону не має. Потім одягає навушники і не звертає уваги на відвідувачів.

— Когда его отвлекают от работы, он свирепеет, может ударить, — розповідає однокурсниця Безсмертного Дарина якійсь білявці.

Майстер міжнародного класу Валентина Мехєєва каже, що цього року модне темне волосся з шоколадним відливом — для брюнеток та світло-золотий відлив — для білявок і русих.

— Меліровка вийшла з моди, — розповідає вона. — Хіба що два-три пасма, проте не яскравого, а пастельного, рожевого або фіолетового кольорів.

За словами перукарки, нині популярне довге пряме волосся.

— Довге волосся — це класика, це завжди красиво. Стрижки популярні до плечей. Дуже короткі виходять з моди. Косі чолки — також.

Мехєєва розповідає і про нову тенденцію у вечірніх зачісках.

— Коротке волосся модно подовжувати сріблястими ланцюжками, вервечками зі стразів, пір"їнами.

Іще стають популярними прикраси з живого волосся — квіти, кульки та метелики.

Зараз ви читаєте новину «Дуже короткі стрижки виходять з моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі