середа, 30 грудня 2009 07:45

Новорічні прикраси розпродають по вісім гривень

Автор: фото: Олена МАРЧЕНКО
  Ірина Перепелиця вибирає набір ялинкових прикрас у магазині ”Все по вісім гривень” в Умані Черкаської області. Каже, на ярмарку в центрі міста такі вдвічі дорожчі
Ірина Перепелиця вибирає набір ялинкових прикрас у магазині ”Все по вісім гривень” в Умані Черкаської області. Каже, на ярмарку в центрі міста такі вдвічі дорожчі

27-річна Ірина Перепелиця скуповується в крамниці "Все по 8 гривень" на вул. Тищика в Умані Черкаської області.

— Тут ті ж самі речі, що й на ринку, продають набагато дешевше. — Тримає набір із шістьма кулями для ялинки. — На ярмарку в центрі міста продають такі ж. Але там комплект коштує від 15 гривень. А більші кульки взагалі від 20 гривень за штуку. А тут по 6.

У тісному приміщенні крамнички десяток покупців. Товар переважно з Китаю. На окремих полицях шкарпетки, шапки, панчохи й посуд.

— Є такі, що люблять побалакати про якість китайського товару. Я недавно купила італійські чоботи в фірмовому магазині. Заплатила півтори тисячі гривень. Два тижні відходила. Порвалися. Хотіла поміняти. А в магазині відмовили. Сказали, що я їх носила неправильно.  Тепер усе роблять у Китаї. Тільки ціна різна.

Ірина купує шапку за 6 грн для 4-річного сина.

Лілія Бондаренко, 31 рік, купує сім подарунків для родини. За музичну скриню, чашку з візерунком, статуетку Божої Матері, скарбничку, пару свічок у формі сніговика і набір фломастерів сплачує 56 грн.

— Візьму ще собі намисто за 6 гривень. На ринку таке ж за 20. На вигляд наче недешеве.

Продавці крамниці запевняють, що їхній товар не гіршої якості, ніж на ринку.

— Просто ми не робимо шалених накруток. Заробляємо за рахунок великого обороту. Ото й весь рецепт. До Нового року завезли багато іграшок. Розкуповують їх добре.

Зараз ви читаєте новину «Новорічні прикраси розпродають по вісім гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі