понеділок, 21 грудня 2009 19:01

Новини України коротко

Рівень води в гірських річках Криму внаслідок дощів, які прогнозують на сьогодні, підніметься на 0,5–1,5 м. У штормовому попередженні місцевого управління з надзвичайних ситуацій сказано: можливі сильні дощі, а в горах — сніг. Не виключено посилення швидкості вітру до 25–30 м/с. Проїзд дорогами Криму учора був вільний. Через обмерзання дротів електрики не було в шести селах автономії.


У Львові в неділю горів склад пивзаводу "Перша приватна броварня". Пожежа сталася у підвальному цегляному приміщенні, що на вул. Джорджа Вашингтона, 10. Вогонь знищив палети з пивом і квасом на площі кількох десятків квадратних метрів. Пожежники врятували майна на 0,5 млн грн. Обсяг збитків і причину загорання встановлюють.


Запаси зерна в аграрних підприємств України, окрім малих, і підприємств, які зберігають і переробляють його, станом на 1 грудня 2009 року становили 20,9 млн т. Це на 13% менше порівняно з показниками рік тому, повідомляє Державний комітет статистики.

Зараз ви читаєте новину «Новини України коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі