четвер, 10 березня 2022 00:00

Напруга спаде 18 березня

Унаслідок війни з Росією ­Україна не втратить жодного клаптя ­землі. А якщо докладе зусиль, то поверне окупований Крим і Донбас. Такий прогноз для України дає астрологиня Олена Максимова.

— У найближчі дні чудово працюватиме наша розвідка, — продовжує. — Ми завжди будемо на крок попереду ворога. Все, що міг, Путін уже застосував проти України. Решту озброєння триматиме для оборони своєї території.

11–13 березня рівень агресії знизиться. Ворогу бракуватиме ресурсів. У ці дні на Путіна треба тиснути дипломатично.

16 березня матимемо Місяць уповні. Почнуть вилазити проблеми там, де не сподівалися, але і цей удар витримаємо гідно і дамо відсіч. Кожна країна дбатиме про власні інтереси. Ті, кого вважали друзями, ніяк не підтримають. Із міжнародними організаціями будемо змушені говорити мовою тиску і ультиматумів. Прийде чергова партія зброї та фінансова підтримка.

18 березня напруга спаде. Почнемо думати, як відбудовувати українські міста.

20 березня о 18.00 настане новий астрономічний рік.

Сонце перейде до знаку Овна. Від цього моменту почнеться новий етап світової історії. Україна не пастиме задніх, займатиме передові позиції. Від того, як розгортатимуться події далі, залежатиме майбутнє планети. А вона згуртується навколо України.

Росія буде бідною та спустошеною. Це рік краху для агресора. Ця країна більше для нас не страшна. Проте стерегтися її провокацій нам доведеться щонайменше до 2026 року. Наша армія готова до таких викликів.

"Газету по-українськи" можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за "ковідну тисячу"

Зараз ви читаєте новину «Напруга спаде 18 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі