вівторок, 13 вересня 2011 06:15

Написи проти Ющенка робить пенсіонер

"Янук рулит" — такий напис з'явився в четвер на стелі, біля якої 2005-го тодішнього президента Віктора Ющенка обрали гетьманом України. Вона біля пам'ятника Богдану Хмельницькому на пл. Софійській у столиці.

— Напис свіжий, великими літерами, учора ще не було, — каже телефоном 39-річна Лада Бондаренко. О 14.02 стоїть біля стели.

Почувши розмову, до неї підходять міліціонери. Просять, аби написала пояснення.

— Упродовж години писала, що побачила, і не знаю, хто це зробив, — говорить. — Потім міліціонери сказали, що це дід якийсь старий завжди проти Ющенка написи залишає. Півроку тому його затримували патрульні з Шевченківського райвідділу. Теж цю стелу розмальовував.

— Ця плита не на балансі Київської державної адміністрації, не є пам'ятником архітектури, тому не несе ні історичної, ні матеріальної цінності. Написи того ж дня міліціонери стерли, — каже Наталія Калиновська, прес-офіцер Шевченківської міліції. — Цей літній чоловік не раз приходив у райвідділ. Казав, над чим саме планує здійснити наругу — де і що писатиме, або на що мочитиметься. Ми виставляли наряд у названі ним місця. Але він більше погрожував, ніж робив.

Зараз ви читаєте новину «Написи проти Ющенка робить пенсіонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі