понеділок, 19 січня 2009 18:34

Начальника міліції застрелили на полюванні

13 січня на полюванні поблизу сіл Будище і Дроздовиця Городнянського району Чернігівщини застрелили колишнього начальника Городнянської міліції 48-річного Миколу Полового.

Микола Михайлович вийшов у відставку приблизно рік тому у званні підполковника. Працював начальником районної дільниці осушувальних систем.

"Труп із вогнепальним пораненням у груди з нарізної зброї знайшли близько другої ночі члени опергрупи, які виїхали на місце пригоди. Причини й обставини трагедії з"ясовують. Одна з версій міліції: невідомі, що полювали в лісовому масиві, за дичину прийняли людину (Полового М.М.) й відкрили вогонь з автоматичної зброї. Потім зрозуміли, що влучили в людину. Після цього з місця події зникли. Встановлюють осіб, присутніх у момент убивства", — повідомляє офіційний сайт обласної міліції. Стріляли з карабіна. У вівторок увечері правоохоронці затримали двох підозрюваних. Третього шукають.

Тим часом Городнею ширяться чутки, що тієї ночі на полювання з Половим їздили начальник міліції, прокурор і начальник лісового господарства.

— Це плітки, — пояснює телефоном прокурор Городнянського району Володимир Швед. — Із начальником райвідділу міліції ми виїздили на місце події, це входить у наші службові обов"язки.

Поки що правоохоронці не відповідають на запитання, чому полювали вночі і хто викликав опергрупу.

Зараз ви читаєте новину «Начальника міліції застрелили на полюванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі