середа, 22 квітня 2009 16:59

На столичному вокзалі затримали чоловіка з марихуаною

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

14 квітня близько 3.00 охоронці з фірми ТСК відчули запах коноплі в галереї над коліями між Центральним і Південним залізничними вокзалами Києва.

ТСК охороняє вокзал, її працівники викликали міліцію. Правоохоронці з лінійного управління Південно-Західної залізниці затримали на сходах між восьмою і дев"ятою коліями 33-річного Дмитра.

— Дмитро живе в обласному центрі Миколаєві. Він курив коноплю, не ховаючись. Був п"яний, а його дії — неадекватними. Під час обшуку в чоловіка виявили 11,6 грамів коноплі. Затриманий пояснив, що приїхав у столицю напередодні о 20.00 швидким потягом Будапешт–Київ. Повертався до столиці через Будапешт з Австрії. Там він перебував у відрядженні. Розповів, що працює електрогазозварювальником в українській компанії, що ремонтує й обслуговує заводи по усій Європі. Чоловік часто їздить у відрядження в країни Євросоюзу. Міліціонерам розповів, що випивав на вокзалі. Стверджує, що коноплю купив на кордоні в людей, які подорожували з ним у потязі, — розповідає "ГПУ" Надія Багрій, 30 років, керівник прес-служби лінійного управління міліції на Південно-Західній залізниці.

Чоловіка затримали, порушили кримінальну справу за зберігання наркотиків. Кримінальна відповідальність настає, якщо в людини виявляють понад 5 г марихуани. У міліції кажуть, чоловіка напевне засудять умовно, до трьох років обмеження волі з відстрочкою виконання вироку на рік. Слідство також вирішить, чи порушуватимуть справу за публічне вживання наркотиків.

Дмитро розповів слідчим, що заробляв щомісяця по 1200 євро, також йому платили й премії.

Зараз ви читаєте новину «На столичному вокзалі затримали чоловіка з марихуаною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі