середа, 26 березня 2008 07:02

На Вінниччині військкомати відключили від тепла

Автор: фото: Тетяна САРАХАН
  У Калинівському райвійськкоматі Вінниччини хлопці проходять медогляд. У коридорі працює обігрівач. Лікарі сидять у верхньому одязі
У Калинівському райвійськкоматі Вінниччини хлопці проходять медогляд. У коридорі працює обігрівач. Лікарі сидять у верхньому одязі

У Калинівському райвійськкоматі Вінниччини лікарі обстежують призовників. У приміщенні холодно. У коридорі працює обігрівач. Роздягнуті юнаки стоять на доріжці. Лікарі — у верхньому одязі.

У січні газовики відключили військкомату газ. За минулий рік заклад заборгував 17 тис. грн. Через несанкціоноване використання палива відрізали трубу. Головний інженер газового господарства району Юрій Браніцький запевняє, що котли розпломбують після оплати.

— Будівля на балансі райради, а оплачувати за використаний газ, світло, воду, телефон повинен квартирно-експлуатаційний відділ, — каже комісар Калинівського військкомату Володимир Волобуєв, 41 рік. — Цілу зиму сидимо без тепла. А ще вимагають виконувати державні програми та укази президента. Добре, що райрада помогла знайти обігрівач.

Господарський суд Вінниці зобов"язав міський квартирно-експлуатаційний відділ сплатити борги за газ та світло. Ця організація розраховується за комунальні послуги всіх військових частин області.

— Була вказівка Головного управління Міноборони не сплачувати борги за минулий рік, — розповідає начальник вінницького квартирно-експлуатаційного відділу Олег Власов, 49 років.

За борги без газопостачання та електроенергії залишилися Гайсинський, Хмільницький, Бершадський райвійськкомати. В останньому не працюють телефони.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині військкомати відключили від тепла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі