пʼятниця, 18 березня 2011 02:45

"На Скрипку можу дивитися годинами — такий він сексуальний"

— Мои уши устали от такого количества матов в минуту, — каже жінка років 30 в одеському нічному клубі "Палладіум". Там 13 березня співак Олег Скрипка й автор сатиричних п'єс Лесь Подерв'янський проводять творчий вечір "Гуманісти-2".

— Ми ж домовилися, ти прийшла подивитися на Скрипку, — відмахується чоловік у вишитій сорочці, який сидить поруч.

У жінки дзвонить мобільний. Вона починає голосно говорити.

— Ой, ты что, подруга, здесь так здорово. Здесь на украинском читают пьесы. Какой-то Подервянский. У него такие трехэтажные маты, что просто закачаешся. Я запишу для тебя парочку. Писатель мне не очень нравится, а вот на Скрипку могу смотреть часами — такой он сексуальный.

Вхідний квиток коштує 100 грн, місце за столиком — 400. Скрипка і Подерв'янський виконують свої твори по черзі. Чоловіки і жінки віком за 50 поводяться стримано, іноді усміхаються. Емоційніше п'єси Подерв'янського сприймає молодь і люди до 40. Автор читає "Діану", "Нірвану", "Цікаві досліди" та інше. Найбільше сміються з "Гамлета".

— Гамлєт: "Як остопиз...ло купатися мені. Чи може іскупатися? Купатись чи не купатись? Блядські ці питання зай...ють"

Із "Діани" одеситам подобається історія про мило.

— У мене дід був. Корови пас. Іде большаком і бачить: в канаві вовк лежить. Батагом як пер...бе. Вовк підскочив вверх метрів на 20. І всього діда обісрав. Дід приходе додому, взяв мило, і давай митися. Миється, миється, ніх... не получається — бздить і всьо. Жінка вигнала його з хати. Так у нього вся жизнь перевернулась у ху...ву сторону. І на роботу не міг устроїться, бо від нього бзділо, і жінка пішла, і в армію не взяли. А він хотів буть воєнним, а не вийшло через вовка. Ото тобі й мило.

У вестибюлі клубу сидять троє незадоволених чоловіків східної зовнішності. Вони завсідники закладу.

— Зазвичай у клубі співають і танцюють гарні дівчата. А тут такий облом — двоє мужиків щось віщають, — каже російською один із них.

Зараз ви читаєте новину «"На Скрипку можу дивитися годинами — такий він сексуальний"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі