вівторок, 14 грудня 2010 04:30

На "Пилу-5" продали шість квитків

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Кримінальну справу проти директора Новоселицької кіновідеомережі 60-річного Олександра Танаса порушила Чернівецька обласна прокуратура. У місцевому кінотеатрі "Ювілейний" показували фільми жахів "Пила-5" і "Пила-6".

— У кінотеатрі демонстрували без прокатних посвідчень попередньо скачаний через  інтернет заборонений до показу відеофільм, — кажуть у прокуратурі. — Обвинуваченому загрожує штраф до 300 неоподаткованих мінімумів або обмеження волі до п'яти років.

Олександр Танас очолює кіновідеомережу з червня цього року.

— Фільми показували ще в січні, — виправдовується. — Вони не є забороненими, діє тільки обмеження по віку. Поставили їх у вечірній сеанс, на вході перевіряли паспорти. На "Пилу-5" продали шість квитків, на "Пилу-6" — жодного. Прокуратура ще не з'ясувала, що до чого, а вже викинули інформацію.

Розповідає, що кінотеатр у Новоселиці працює чотири дні на тиждень. У середу показують фільми для дітей. Близько 65% стрічок, які тут демонструють — українського виробництва.

— Людей у кіно ходить небагато, — продовжує Олександр Васильович. — 20 чоловік у залі для нас — уже подія. Також возимо навчальні фільми по школах району. Частину кінотеатру здали в оренду без відома колективу. До заборони грального бізнесу в приміщенні стояли гральні автомати.

Зараз ви читаєте новину «На "Пилу-5" продали шість квитків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі