середа, 25 січня 2006 11:07

На концерті "Братів Гадюкіних" угору летіли діти

20 січня в Києві виступив легендарний рок-гурт "Брати Гадюкіни", який розпався 10 років тому. Ця подія зібрала аншлаг у столичному Палаці спорту, який уміщує до 15 тисяч глядачів. Квитки коштували від 20 до 50 грн. У фойє жваво торгували футболками з написом "Брати Гадюкіни" та дисками групи.

Соліст гурту Сергій Кузьминський, 43 роки, приїхав із Москви, де працює ді-джеєм у нічних клубах. Концерт "Гадюкіних" планували провести в Києві ще 31 жовтня 2004 року – в день першого туру президентських виборів. Тоді це мав бути спільний виступ із "ВВ" й "Океаном Ельзи".

На концерт "Братів Гадюкіних" прийшло багато відомих людей, зокрема музикантів. Ведучий телеканалу "М1" Мирослав Кувалдін, 30 років, колись теж співав — у гурті, що називався "The Вйо". Разом із Сергієм Підкаурою, 34 роки, вони виконували реґґі. Дует згодом розпався, а Кузьминський перетягнув Мирослава з Полтави до Києва.

На виступ "Братів Гадюкіних" Кувалдін прийшов з усією родиною. З ним були сини: кількарічний Корній і шестимісячний Булат. У пориві емоцій татусь час від часу підкидав Булата вгору. Мати немовляти, Мирославова дружина Ліля Павлик, нічого не могла вдіяти: вона саме співала на сцені як бек-вокалістка "Братів Гадюкіних".

Зараз ви читаєте новину «На концерті "Братів Гадюкіних" угору летіли діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі