среда, 25 января 2006 11:07

На концерті "Братів Гадюкіних" угору летіли діти

20 січня в Києві виступив легендарний рок-гурт "Брати Гадюкіни", який розпався 10 років тому. Ця подія зібрала аншлаг у столичному Палаці спорту, який уміщує до 15 тисяч глядачів. Квитки коштували від 20 до 50 грн. У фойє жваво торгували футболками з написом "Брати Гадюкіни" та дисками групи.

Соліст гурту Сергій Кузьминський, 43 роки, приїхав із Москви, де працює ді-джеєм у нічних клубах. Концерт "Гадюкіних" планували провести в Києві ще 31 жовтня 2004 року – в день першого туру президентських виборів. Тоді це мав бути спільний виступ із "ВВ" й "Океаном Ельзи".

На концерт "Братів Гадюкіних" прийшло багато відомих людей, зокрема музикантів. Ведучий телеканалу "М1" Мирослав Кувалдін, 30 років, колись теж співав — у гурті, що називався "The Вйо". Разом із Сергієм Підкаурою, 34 роки, вони виконували реґґі. Дует згодом розпався, а Кузьминський перетягнув Мирослава з Полтави до Києва.

На виступ "Братів Гадюкіних" Кувалдін прийшов з усією родиною. З ним були сини: кількарічний Корній і шестимісячний Булат. У пориві емоцій татусь час від часу підкидав Булата вгору. Мати немовляти, Мирославова дружина Ліля Павлик, нічого не могла вдіяти: вона саме співала на сцені як бек-вокалістка "Братів Гадюкіних".

Сейчас вы читаете новость «На концерті "Братів Гадюкіних" угору летіли діти». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі