середа, 08 грудня 2010 06:15

На концерті Арміна ван Бюрена смерділо з туалетів

На концерті Арміна ван Бюрена смерділо з туалетів

"Два дні минуло, а я досі відійти не можу. Дуже спати хочеться", — каже у вівторок Ірина Бондаренко, 22 роки. Вона у ніч проти неділі у столичному Міжнародному виставковому центрі була на 8-годинному виступі найкращого діджея світу 33-річного Арміна ван Бюрена.

У Києві він розпочав своє сольне світове турне "Тільки Армін: Міраж". На концерт з'їхалися шанувальники танцювальної музики з усієї країни. Розкупили 12 тис. квитків.

— Таке враження, що там не 12, а всі 20 тисяч народу було! Публіка верещала дико. Усю ніч без зупинки гарцювали, хоча в залах стояла страшенна спека, — згадує Ірина. — Я була в майці, вона швидко змокріла. Вже о третій ночі ввімкнули вентиляцію й стало прохолодніше. Але конденсат осів на підлогу, й утворилася грязь. В окремому залі, де не було світла, поставили біотуалети. Така вонь стояла. До кавового автомату впродовж усього концерту 10-метрові черги. Щоб здати верхній одяг, треба було заплатити 30 грн. Цінну річ, сумку чи гаманець — 50. Узяти на кілька хвилин свої речі назад коштувало 2 гривні.

Наприкінці концерту запустили феєрверк.

— Було страшно, бо снаряди вдарялись у стелю і падали на танцпол. Але ніхто не постраждав.

Квитки до фан-зони коштували 350 грн. У день концерту за це брали на 100 грн дорожче.

"Океан Ельзи" дві години тримав людей під дощем

3 грудня біля входу до столичного Міжнародного виставкового центру на Броварському просп. шикується півкілометрова черга. Близько 9 тис. людей прийшли на фінальний концерт туру на підтримку альбому "Дольче Віта" гурту "Океан Ельзи".

— Відкладала зі стипендії на квиток, щоб оце тут мерзнути. Тільки у нас такий совок може бути, — обурюється студентка 20-річна Алла.

Дощить. Черга стоїть, бо всередині охорона обшукує відвідувачів. Натовп скандує: "Ганьба! Ганьба!"

— Вакарчука сьогодні мають убити чи що? — говорять фанати.

— Так, — сміється охоронець.

Через тисняву концерт починається із 2-годинним запізненням. Дехто з публіки ще чекає на вулиці.

— Ми проїхали в турі 100 міст. Де і коли буде наступний виступ, не знаємо. Тому гратимемо так, щоб цей запам'ятався, — каже лідер гурту 35-річний Святослав Вакарчук.

"Океан Ельзи" виступає 1,5 год. і йде зі сцени. Глядачі свистять, вимагають повернутися. Артисти виконують іще 12 пісень. Останній твір — "Відпусти".

— Ви не втомилися співати? Відпустіть мене трохи відпочити, — хрипко просить Вакарчук.

За дев'ять місяців музиканти виступили в Росії, Білорусі, Чехії, США, Канаді.

Костянтин БАРАНОВ

Зараз ви читаєте новину «На концерті Арміна ван Бюрена смерділо з туалетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі