понеділок, 23 липня 2007 00:00

На фабриці потруїлися мертвими курчатами

Чотирьох працівників "Птахофабрики Миронівської" на Черкащині привезли минулого четверга до Канівської районної лікарні. Троє працівниць і водій отруїлися після утилізації мертвих курчат.

— У 39-річного Вадима Заноздри з Канева лікарі встановили діагноз гастроендоколіт. Він викликає рвоту і пронос, — говорять у прес-службі МНС Черкаської області. — У працівниць 49-річних Ніни Панченко і Катерини Бузницької та 32-річної Любові Сінченко був гіпертермічний синдром, тобто тепловий удар.

Місцеві жителі кажуть, що напередодні на птахофабриці подохло близько ста тисяч курчат. Нібито через відключену електроенергію. 25 працівників підприємства займалися утилізацією курятини. Через кожні півгодини відпочивали, бо не було чим дихати.

Троє жінок і чоловік, які лежать у лікарні, вже вдома відчули себе недобре. Викликали швидку допомогу і опинилися в інфекційному відділенні. Медики стверджують, що зараз стан здоров"я всіх чотирьох задовільний.

Наприкінці минулого місяця 72 працівники "Птахофабрики Миронівської" потрапили до лікарні з діагнозом сальмонельоз. Люди потруїлися в їдальні підприємства омлетом і котлетами зі свинини.

Зараз ви читаєте новину «На фабриці потруїлися мертвими курчатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі