понеділок, 16 лютого 2009 18:10

На будівництво туалету здають по 500 гривень

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

На автостанції в Лохвиці, що на Полтавщині, місцева влада вирішила збудувати новий туалет. Кошти на це збирають серед підприємців, що торгують на ринку неподалік.

— Виконком розробив проект туалету, — розповідає мер міста Надія Солонець, 59 років. — Площа будівлі — сорок квадратних метрів. По дві кабінки в жіночому і чоловічому відділі, усе сучасно обладнане. Споруда матиме гарний вигляд.

Зведення туалету оцінили в 40 тис. грн. Вирішили зібрати з усіх підприємців по 500 грн. Для контролю й організації будівництва обрали трьох представників від автостанції та ринку.

— У першу чергу туалет у пропонованому місці потрібний пасажирам автобусів, а не лохвичанам, — говорить підприємець Андрій Латиш, 29 років. — Тож нехай автостанція займається його побудовою першочергово, а ми будемо лише посильно допомагати. Та й не всі заробляють однаково, для декого 500 гривень — значна сума, для декого — копійки.

— Давно пора було за це взятися, бо кругом на базарі воняє, — розмахує руками чоловік років 45. — З "Орбіти" (бар і дискотека на території ринку. — "ГПУ") виходять і пацани, і дєвки — і тут же за углом сідають. У ту вбиральню, що є, зайти гидко.

Зараз ви читаєте новину «На будівництво туалету здають по 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі