вівторок, 13 червня 2006 17:57

Музею Чехова подарували "мерседес"

Громадська організація "Чехівська громада України" подарувала будинкові-музею Антона Чехова, що в Ялті, мікроавтобус "мерседес". Віднині він возитиме туристів  чехівськими місцями: від музею і до бухти в Гурзуфі.

— У нас була лише стара "Таврія", — розповіла "ГПУ" Леокадія Бусловська, 50 років, завідувачка науково-просвітницького відділу Будинку-музею Антона Чехова.

Білий "мерседес" розрахований на 11 місць. При бажанні в ньому можна встановити ще два-три. На авто наклеєна реклама чехівських місць у Криму. Всього таких три: будинок-музей і експозиція "Чехов і Україна" в Ялті та дача з прибережною ділянкою в Гурзуфі.

— Зараз комплексний квиток у три музеї коштує 16 гривень, — сказала Бусловська. — Раніше людям треба було самим шукати транспорт, щоб дістатися до цих місць. Тепер така екскурсія коштуватиме на кілька гривень дорожче, але ж буде зручнішою. Туристи не забиватимуть собі голову, як і чим доїхати. Завершуватимемо екскурсію купанням у морі на дачі Чехова.

Зараз ви читаєте новину «Музею Чехова подарували "мерседес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі