вівторок, 25 жовтня 2016 00:35

Моторолу замінив 23-річний бойовик зі Слов'янська

Новим командиром банди "Спарта" призначили 23-річного Володимира ЖОГУ на прізвисько Воха. Він був "капітаном" у "народній міліції" ДНР.

Працював "заступником" колишнього керівника формування Арсенія Павлова, відомого як Моторола. Його підірвали в ліфті 16 жовтня у Донецьку.

Володимир родом зі Слов'янська на Донеччині. Починав із чергувань на блокпостах бойовиків. В інтернеті є його фото, зроблені під час АТО. На них видно, що Жога воював у районі Широкиного на узбережжі Азовського моря. Брав участь в окупації рідного міста. Тоді познайомився з Павловим.

— Із Мотором говорили, в разі чого, я заміню його. У батальйоні ні в кого не виникло розмов про те, хто стане на його місце, — каже Жога в інтерв'ю російському телеканалу. — Ми продовжимо гру за правилами, які він установив. Мені 23 роки. Я вважаю, це не перешкода.

Володимир Жога заявив, що його формування не розпадеться. Як це було з організацією "Привид" після ліквідації російськими спецслужбами Олексія Мозгового.

Зараз ви читаєте новину «Моторолу замінив 23-річний бойовик зі Слов'янська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі