неділя, 14 травня 2006 17:14

Моніка Белуччі рекламує помаду

Автор: фото: REUTERS/Jacky Naegelen
  41-річна акторка Моніка Белуччі на презентації нової помади від Крістіана Діора в Парижі
41-річна акторка Моніка Белуччі на презентації нової помади від Крістіана Діора в Парижі

Минулого тижня італійська модель і акторка Моніка Белуччі, 41 рік, представила в Парижі нову помаду від Крістіана Діора "Діор руж". Нова помада, за словами виробника, робить губи м"якшими, зволожує їх і захищає.

Моніка Белуччі, яка знімалась у двох частинах "Матриці", грала проститутку в фільмі "Скільки ти коштуєш?" і Марію Магдалину в "Страстях Христових", з дитинства хотіла стати адвокатом. Вона вчилася в університеті і почала підробляти як модель, тільки щоб оплачувати своє навчання.

Коли зйомки і покази, які часто супроводжувалися закордонними поїздками, почали забирати надто багато часу, Моніка покинула університет. Про свій вчинок вона не шкодує.

— Робота адвоката була б для мене надто нудною, — якось зізналась акторка.

Моніка Белуччі згадує, як агент відмовляв її від зйомок з Мелом Ґібсоном у "Страстях Христових". Картина, мовляв, не буде продаватись і не принесе жодних прибутків. Але акторка погодилася, відкинувши іншу пропозицію.

Зйомки фільму були непростими.

— Я постійно повинна була плакати, — говорить Белуччі. — А перебувати в такому стані три місяці досить важко.

Моніка одружена з французьким актором Венсаном Касселем, 39 років. Вони познайомилися на знімальному майданчику фільму "Братство вовка". Півтора року тому в них народилася донька Дева.

Зараз ви читаєте новину «Моніка Белуччі рекламує помаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі