четвер, 21 серпня 2008 07:08

Миколу Гогу вдарило струмом 330 вольт

13-річного Миколу Гогу із села Придніпровське Нікопольського району Дніпропетровщини вдарило струмом напругою 330 В. Хлопчик залишився живим, але в нього обгоріло тіло.

Микола із друзями грався на сільському полі. Там є електричні стовпи. За однією із версій, діти накидали на електричні проводи довгий дріт. Швидше за все його закинув Гога. Через дріт пройшов електричний струм.

— Коли хлопчика вдарило, він у шоці побіг додому. Тіло було майже обпечене. Доки приїхала "швидка", мати розрізала одяг ножицями, — розповідають у сільській раді Придніпровського.

Спочатку хлопця доправили до районної поліклініки. Звідти гелікоптером до Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні. Кажуть, Микола дивом вижив.

— Зазвичай такі випадки летальні, — говорять у відділі анестезіології та інтенсивної терапії лікарні. — Стан хлопчика тяжкий, але стабільний. Йому потрібна операція.

Батько Миколи Василь Гога не вірить, що син міг закидати дріт на електричні проводи:

— Дріт там же висів, а Коля випадково зачепив його, — каже.

На операцію дитині потрібно 50 тис. грн. Гроші збирають у селі.

Зараз ви читаєте новину «Миколу Гогу вдарило струмом 330 вольт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі