пʼятниця, 03 вересня 2010 02:42

"Мій робот посуду митиме і їсти варитиме нам із татом"

"ГПУ" запитала дітей школи-гімназії "Сихівська" у Львові, про що вони мріють.


Юля Білоусова, 6 років, 1-й клас:

— Мрію працювати в кафе. Там тьоті красиві. Можуть постійно їсти морозиво. Мама в мене працює медсестрою. Я лікаркою не буду, бо там мало платять. Тато щось із дерева робить. А я хочу мати багато грошей, щоб можна було жувачки купувати і ляльки всякі.  Виросту й побудую будинок: дах буде рожевий, а стіни — голубі. А ще куплю собі джип. Великий, щоб там спати можна було.


Діана Гас, 7 років, 2-й клас:

— Мрію, аби Катя Яковецька (однокласниця. — "ГПУ") була моєю сестричкою. Бо в мене рідних нема, є тільки двоюрідні, але Катя краща. Я буду перукаркою, Катя теж. Будем одна одній зачіски робити. Мама купить мені песика, будемо бавитися разом. Але мама чогось не купує, каже, що песик пісяє по хаті. Треба Катіним батькам казати.


Катруся Лалак, 8 років, 3-й клас:

— Хочу стати журналістом і сидіти в телевізорі. На мене дивитимуться й думатимуть, яка я красива. Куплю собі і братові машину "кабріолет". Собі червону, а йому чорну. Моя одна мрія вже збулася. Я дуже хтіла свою кімнату, і батьки мені її зробили. Мама вдома працює. А тато в якійсь експедиції.


Данило Галабурда, 9 років,

4-й клас:

— Мрію стати винахідником. Буду всякі машини-роботи робити. І такі, на яких їздити можна, і літати. Я собі вже це уявляю, але  пояснити ще не можу. Ті машини мають допомагати людям. От моїй мамі робот треба, аби посуду мив і їсти варив нам із татом. Мама працювала банкіром, а зараз вроді ніде. Тато не знаю, де робить. Мрію, щоб учителька гарні оцінки ставила, але нічого не питала.


Соломія Бочковська, 10 років,

5-й клас:

— Я займаюся спортивними танцями, хочу виграти всі кубки в світі. Поїду в Англію, хочу побачити королеву. Мама в мене провізор, тато — комп"ютерщик. Братиків і сестер не маю і не хочу, бо батьки мене любити перестануть. Мрію про власну віллу. З великим ставком і квітами, щоб було так гарно, як у королеви.

Хочу мати багато грошей, щоб можна було жувачки купувати

Олег Озимок, 11 років, 6-й клас:

— Мрію стати юристом і всіх захищати. Юристи мають багато грошей. Я їх складатиму. Їхати ніде не поїду, мені у Львові подобається. Хіба трохи витрачу на машину для мами і себе. Ще хочу, аби моя сестра була відома лікарка. Най її всі знають. Мама в мене тоже лікар, а тато провайзер. Мрію аби відступила вже нарешті криза, щоб уже про неї стільки по телевізору не говорили.


Мар"ян Винар, 12 років, 7-й клас:

— Хочу мати добру роботу, добру жінку і двох дітей. Працювати, певно, буду як тато — на приватній фірмі, яка возить товари. Мама продає деталі до машини. Мрію побудувати хату на два-три поверхи. А ще, як виросту, поїду на море. Я вже був у Криму, а ще хочу в Грецію, кажуть, там дуже файно.


Мар"яна Бейло, 14 років, 8-й клас:

— Після школи мрію поступити в інститут на журналістику або філологію. Ще мати добру родину, красивого високого чоловіка і двох діточок. Про багатство не мрію. Не думаю, що матеріальне в житті це головне. Головне — багато друзів, здорові батьки й діти. Мама в мене юрист, а тато колишній військовий. Мрію про кращих політиків. Бо влада в нас погана, не можу дивитися, як батьки нервуються, коли слухають новини.

Марта Чигрин, 15 років, 9-й клас:

— Мрію про свою туристичну фірму й велику родину: четверо дітей або п"ятеро. Матиму велику квартиру і машину гарну. Хочу добитися в житті всього сама, як мої батьки. Мама в мене продавець на Південному базарі, а тато бізнесмен.

Мрію про стройну блондинку


Олег Вей, 16 років, 10-й клас:

— Моя мрія — це престижна робота і зарплата від 15 тисяч гривень, щоб на все вистачало. Попрацюю спочатку на якійсь нормальній роботі, зароблю грошей, а тоді своє діло відкрию. Тато в мене теж підприємець. Мама — домогосподарка. Мрію про стройну блондинку, яка мені народить двох дітей. Трохи освітні реформи надоїли. Мотаєшся і не знаєш — чи буде 10, чи 11, чи 12 класів. Най вони вже там якось визначаться.


Мартин Лесняк, 17 років, 11-й клас:

— Мрію стати хорошим хірургом. Вступити в Львівський медичний університет. Коли вивчуся, поїду на стажування за кордон, до Канади. Там, певно, й залишуся. Щось я себе не бачу в нашій державі. За кордоном більше перспектив. Там красуню-жінку знайду.

Зараз ви читаєте новину «"Мій робот посуду митиме і їсти варитиме нам із татом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі