пʼятниця, 05 жовтня 2012 00:30

Мера Львова судитимуть за наклеп

Начальник управління транспорту Львівської облдержадміністрації 49-річний Володимир Корпан подав до суду на мера Львова Андрія Садового, 44 роки. Вимагає спростувати заяву про корупцію в роботі управління.

У липні начальник міського управління транспорту Микола Жук зазначив, що вісім із 20 приміських маршрутів, які заїжджають на територію Львова, незаконні. Вони перевантажують рух на вулицях, особливо у центрі. На одному з брифінгів Садового запитали, чому така ситуація на дорогах.

— Тому що корупція, — відповідає мер. — Мене інформують, що певні перевізники занесли хабарі в обласну державну адміністрацію. Там управління транспорту з порушенням усіх норм та законів видало їм тимчасові дозволи. Я думаю, тут правоохоронні органи повинні навести лад.

— Чекаю призначення судового засідання, — пояснює Корпан. — До мене звернувся сільський голова Солонки та голова Пустомитівської райдержадміністрації з проханням дозволити курсувати маршрутці із села до Львова. Жителям треба якось пересуватися, то ми й погодилися. Де тут корупція? Маємо право давати такі дозволи, коли кінцева зупинка на автостанції. Такі рішення не повинні узгоджувати з містом. У нас за багато років не було жодного факту хабарництва. Розумію, що Андрій Садовий має певні важелі впливу, але він не недоторканний. Я не прагну крові. Просто хочу захистити свою ділову репутацію та добру славу свого управління. Грошей не вимагатиму, лише спростування.

Зараз ви читаєте новину «Мера Львова судитимуть за наклеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі