четвер, 05 квітня 2012 07:00

Левка Лук'яненка протаранила жінка на високих підборах

Три автомобілі протаранив "Лексус RX 350" у вівторок о 21.36 на просп. 40-річчя Жовтня. Це біля столичної станції метро Голосіївська. В одній із машин — "Деу Ланосі", їхав колишній політв'язень і народний депутат Левко Лук'яненко, 83 роки.

— Під'їхали до світлофора, загорілося червоне світло, і ми зупинилися у другому ряду справа. Перший був зайнятий. От стоїмо, і позаду раптом щось бабахнуло. Нашу машину штовхнуло вперед. Я оглянувся — там авто боком лежить, — розповідає телефоном Левко Григорович. — Вона піднялася, ніби як летіла, а потім упала набік. Сталося все в момент.

За кермом "лексуса" сиділа 36-річна Оксана Удод. Очевидці розповідають, їхала швидко з боку пл. Московської. Дорога була мокра, ішов дощ. Авто перевернулося на лівий бік і вдарило червоний "Мітцубісі Аутлендер" та сірий "Мітцубісі Кольт", які стояли перед світлофором. "Ланос" штовхнула остання автівка.

— Машина не ехала, шла кувырком, — каже в середу в обід охоронець готелю "Мир", що біля метро. — Я чергував у фойє, не чув звуку, бо в нас двоє дверей. По сходах прибіг чоловік з офісу 438. Крикнув, що бачив щось страшне. Ми вибігли на вулицю. Одна машина лежала на боці. Поряд — червона. Спереду сіра зім'ята.

— Слава Богу, ми всі в машині живі-здорові. "Ланос" належить Українській республіканській партії. За кермом був Олександр Ушинський, заступник голови партії — добрий водій і сміливий чоловік, — продовжує Левко Лук'яненко. — Зразу підбігли до тієї машини, яка боком лежить. Хотіли поставити її на колеса, бо з "лексуса" дим ішов і боялися, що все загориться. Але заважало червоне авто біля тротуару. Ця баба-молодиця на "лексусі" п'яна чи наколота була. Від неї смерділо горілкою. Довелося витягувати її збоку. Потім побачили, що вона їхала в черевиках із каблуками сантиметрів 18.

З іншого боку проспекту — тролейбусна зупинка. Поряд стоїть кіоск із шаурмою.

— Валялись куски какие-то, вещи, деньги, бумажки. Через пару минут приехала "скорая". Девушку достали и увезли, — розповідає 29-річний Мухамед Ельбаба, продавець шаурми. — Тролейбусів зібралося штук 20, аж до Деміївського метро.

В Оксани Удод закрита травма грудної клітки і забої тіла. Вона — у реанімації 17-ї міської лікарні.

— Стан тяжкий. Тільки за документами вона не Оксана, а Ксенія, — уточнюють у лікарні.

— Моя дружина найняла хлопця з машиною — поїхати за мною. Я їй казав, що автобусом доберуся, а вона прислала авто, — каже Левко Лук'яненко.

Побитий "лексус" залишився на ніч на тротуарі.

— Отака новенька машина, певно щойно з салону, — охоронець готелю "Мир" показує на чорне авто, яке їде проспектом. — У неї перед розбитий. Ремонт обійдеться в штук 5 доларів.

Близько 12.00 у середу біля метро припаркувався сріблястий БМВ. Із нього вийшов  чоловік років із 40. За ним під'їхав евакуатор. За 10 хв. робітники завантажили розбитий "лексус".

Кажуть, що ним керувала донька міліцейського генерала у відставці Анатолія Удода.

Зараз ви читаєте новину «Левка Лук'яненка протаранила жінка на високих підборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі