вівторок, 03 квітня 2007 18:19

Лариса Євменкіна народила сина в машині

— Я не дуже підкований у цих питаннях, розгубився, не знав, що робити. Лариса мною керувала. Знімав пузир із голови дитини, аби почала дихати. Заспокоївся трохи, коли син почав кричати, — розповідає Костянтин Євменкін.

Його 38-річна дружина Лариса народила в машині за 200 м від пологового будинку. Перейми в жінки розпочалися в суботу вранці. Подружжя завжди мріяло про пологи вдома. Однак лікарі сказали, що експерименти в такому віці небезпечні. Тому вирішили їхати до лікарні.

— Чоловік був за кермом. Я одразу відчула, що не доїдемо. Попросила зателефонувати лікареві, та було вже запізно, з"явилася голівка, — згадує Лариса.

Тоді Костянтин зупинив машину й почав приймати пологи. Коли дитина з"явилася на світ, чоловік поклав її на коліна Ларисі. Перерізати пуповину не наважився. Побіг кликати акушерів.

У родині Євменкіних це четверта дитина. Лариса та Костянтин зізналися, що чекали на дівчинку, бо мають трьох синів. Назвуть хлопчика Іваном. Малюк важить 3 кг 800 г.

Лікарі кажуть, що під час пологів батьки все зробили правильно. Тому нині породілля та дитина добре почуваються.

Зараз ви читаєте новину «Лариса Євменкіна народила сина в машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі