пʼятниця, 10 серпня 2007 07:09

Квиток на матч Україна–Італія коштуватиме 500 гривень

У неділю 12 вересня в Києві пройде відбірний матч футбольного чемпіонату Європи-2008. Ціна квитків на цей поєдинок буде найдорожчою в історії українського футболу — 500 грн.

— Другого червня на матч Франція — Україна в Парижі квиток коштував 103 долари (515 грн), — намагається пояснити цінову політику віце-президент Федерації футболу України Володимир Лашкул, 55 років. — Нещодавно у Києві відбувся концерт Джорджа Майкла. Вхід на Олімпійський стадіон, де зустрінуться Україна з Італією, коштував 7500 гривень. Але на Італію буде значна кількість дешевих квитків за 10 гривень.

Лашкул також повідомив, що заключні три домашні матчі відбірного турніру Україна проведе в Києві. Крім поєдинку з Італією, це будуть зустрічі з Фарерами (17 жовтня) та Францією (21 листопада). Раніше матч проти Фарерських островів планували провести у Дніпропетровську, але там не встигають підготувати новий стадіон.

Досі найдорожчий квиток пропонувався в Одесі на березневу гру Україна —Литва — 200 грн. На матчі групового турніру Ліги чемпіонів ціна сягала 100 грн у Києві та 150 грн у Донецьку.

Президент ФФУ Григорій Суркіс нещодавно заявив, що ціни на квитки на матчі Євро-2012 встановлюватиме європейська федерація згідно зі своїми стандартами.

— Послаблень не буде, треба зробити все, щоб через п"ять років купівельна спроможність українців підвищилася, — каже Суркіс.

Зараз ви читаєте новину «Квиток на матч Україна–Італія коштуватиме 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі