вівторок, 05 січня 2010 07:32

"Кожну оселю буде забезпечено газом"

Кабінет Міністрів завершить проект газифікації населених пунктів.

— Програма газифікації розрахована на газ власного видобутку і триватиме доки кожне українське село не буде забезпечене газом, кожне село і селище, які до сьогодні не мали можливості користуватися "блакитним" паливом, — каже Юлія Тимошенко під час робочого візиту в Крим.

У селі Піонерському Сімферопольського району прем"єр-міністр взяла участь в урочистих заходах з нагоди введення в дію нового газопроводу. Юлія Тимошенко урочисто запалила факел на газогоні та запалила конфорку газової плити в одному з житлових будинків.

— Сьогодні 15 тисяч людей, які мешкають у селах Добрівської сільської ради мають можливість отримати природний газ, — зазначає. — Віднині життя у кожній оселі стане трішки теплішим.

У мене немає жодного квадратного сантиметра на київській землі

Уряд стовідсотково профінансував усі роботи, пов"язані з будівництвом газопроводу до  Піонерського.

Юлія Тимошенко також зробила іншу знакову заяву: вона чи не єдиний політик у країні, в якого немає землі в Криму.

— Напевно, я єдиний політик, у якого немає жодного квадратного сантиметра на кримській землі, і ніколи не буду мати, — говорить прем"єр-міністр жителям селища Морське. — Також у мене немає жодного квадратного сантиметра на київській землі, і не буде.

Тимошенко додає, що впливові українські політики мають великі земельні ділянки. Зокрема, в розпорядженні лідера Партії регіонів Віктора Януковича є 140 га землі і велика резиденція.

У разі приходу на головний пост у країні, Юлія Тимошенко пообіцяла не переїжджати жити у державні дачі.

— Як прем"єр-міністр я на жодну державну дачу не в"їхала і не в"їду — наголошує. — Ні в мене, ні в моєї родини, ні в моїх близьких до десятого коліна немає у власності жодного шматка державної дачі або землі. І не буде. Я хочу цим відрізнятися від сарани — бюрократичної, чиновницької, — яка бере все, що тільки під руку потрапляє.

Юлія Тимошенко вручила ордери на житло 15 сім"ям Судацького регіону. Ці квартири викупила Державна іпотечна установа. Також прем"єр вручила кільком центральним райлікарням Криму сертифікати на апарати штучної вентиляції легенів. А ще кілька сіл автономії отримали сертифікати на автомобілі швидкої допомоги.

Зараз ви читаєте новину «"Кожну оселю буде забезпечено газом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі