понеділок, 26 березня 2007 17:59

Котеджі у Вінниці коштуватимуть 200 тисяч доларів

До кінця наступного року у Вінниці здадуть в експлуатацію котеджний мікрорайон "Едем". Будинки там коштуватимуть від $200 тис. (кв. м — $800).

— Мікрорайон займатиме один гектар на перетині вулиці генерала Арабея й провулка Пугачова. Усього там буде 22 котеджних двоповерхових будинки площею по 300 квадратних метрів кожен, — розповідає генеральний директор "Вінницяміськбуд" Володимир Гігієнішвіл. — Будівництво нам обійдеться у 20 мільйонів гривень.

Усі котеджі зведуть з червоної цегли, утеплять стіни, проведуть індивідуальне опалення. Господарі самі можуть розпланувати квартиру всередині — і кількість кімнат, туалетів, спалень.

На території району буде магазин, спортивний зал, перукарня, банк, дитячий садочок. До котеджів відремонтують дорогу.

— У Вінниці має будуватися якісне житло. Чим більше будинків зводитиметься в нашому місті, тим більше молодих сімей оселятиметься, — каже мер Володимир Гройсман, 29 років. — Один подібний комплекс у нас уже є. Це "Поділля".

Квадратний метр житла в місті зараз коштує $1000, а в "Едемі" — $800. Заявки на купівлю житла уже є.

Зараз ви читаєте новину «Котеджі у Вінниці коштуватимуть 200 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі