пʼятниця, 04 січня 2019 06:45

Концерт провели на сонячній енергії

У ніч на 1 січня співачка 45-річна Руслана Лижичко дала концерт в Ізмаїлі на Одещині. Шоу працювало на енергії, отриманій з альтернативних джерел.

Опівночі співачка натиснула на червону кнопку. Весь концертний зал клубу "Олімпус" перемкнувся на енергію, накопичену за день на електростанціях Бессарабії.

— Україна більше не матиме гострих революцій. Ми виклалися. Але всі шукатимуть нові схеми, що зроблять їх незалежними від влади. Людина, яка користується відновлюваними джерелами енергії, нікому нічого не винна. Своє тепло, світло, електрокари й ніякого газу, бензину та цін на комуналку. Такою людиною неможливо керувати, — каже Руслана.

Цьогоріч співачку обрали просувальником відновлюваної енергії в світі. В числі таких є губернатор американської Каліфорнії Арнольд Шварценеґґер і винахідник Ілон Маск.

— Субсидії — це дешеві подачки. Платити за нафту, вугілля і газ — це минуле. Ви Київ бачили? Кличко мій друг, але істина дорожче. Хай злетить на своєму гелікоптері й побачить, який смог стоїть над столицею. Аморально підтримувати атомну енергетику в країні, де стався Чорнобиль, — додає Лижичко.

Новий рік в Ізмаїлі зустрів розробник моделі зеленого тарифу в Європі Ханс-Йозеф Фелл. Віртуальним гостем свята став також космонавт Олександр Герст. Його звернення з проханням берегти планету показали на великому екрані клубу.

Зараз ви читаєте новину «Концерт провели на сонячній енергії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі