четвер, 06 жовтня 2011 00:45

Кінь випередив скульптора на 30 метрів

30 вересня у місті Комсомольськ на Полтавщині місцевий скульптор 56-річний Олег Рябо влаштував перегони з конем. Для змагань обрав кобилу Росинку. Біг із нею чотири дистанції: три по 60 м та одну на 200.

— За півгодини почав розминатися, — розказує митець. — На 60 метрів мав три спроби. Першу я виграв у Росинки, другу пробігли внічию, а третю програв. У забігу на 200 метрів мене обігнала на 30 метрів.

Додає, змагався з конем для пропаганди здорового способу життя. Також хотів у такий спосіб стати на захист тварин, спонукати до гуманного ставлення до них.

Говорить, здебільшого програв Росинці, бо забракло витривалості:

— Якби мав кілька місяців тренувань, вийшов би на пік своїх сил. А так перед шоу тренувався з конем три тижні. Бігав кроси, займався зі штангою, скакалкою. Упор робив на силу та швидкість. Багато їв овочів і фруктів, де багато глюкози. Найбільше — винограду. Протягом останнього тижня колов знеболювальне, бо ушкодив стопу.

Митець каже, перед змаганням не кохався, бо це забирає енергію.

— Секс корисний спортсменкам. У них виділяються гормони, які покращують настрій, додають витривалості, — сміється.

Наприкінці жовтня налаштований бігти з Росинкою дистанцію 10 км.

2009 року Олег Рябо подолав велосипедом відстань 10 тис. 170 км. Доїхав до Комсомольська-на-Амурі в Хабаровському краї Росії.

Рябо називають епатажним скульптором. Він прославився тим, що створив еротичні фігури колишнього прем'єра Юлії Тимошенко, радника президента Ганни Герман, секретаря Ради нацбезпеки Раїси Богатирьової.

Зараз ви читаєте новину «Кінь випередив скульптора на 30 метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі